Στην AUTOVISION η Οδική Ασφάλεια γίνεται παιχνίδι

///Στην AUTOVISION η Οδική Ασφάλεια γίνεται παιχνίδι

Στην AUTOVISION η Οδική Ασφάλεια γίνεται παιχνίδι

Στον επόμενο τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου σας ελάτε στο ΚΤΕΟ με τα παιδιά σας! Οι εγκαταστάσεις της AUTOVISION είναι φιλικές και φιλόξενες για τα παιδιά.

Από τον Σεπτέμβριο 2013, το δίκτυο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ της AUTOVISION έχει αναλάβει μια νέα πρωτοβουλία, με στόχο την ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων σε θέματα οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής. Η πρωτοβουλία απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας και αφορά την ασφάλεια όλων μας.

Γιατί στην AUTOVISION πιστεύουμε ότι η οδική ασφάλεια δεν επιτυγχάνεται μόνο από τον αξιόπιστο τεχνικό έλεγχο, που θεωρείται αυτονόητος, αλλά και από την εκπαίδευση των μελλοντικών οδηγών και τον προσανατολισμό τους στην υπεύθυνη οδική κυκλοφορία. Εκπαιδεύοντας τα παιδιά ως υπεύθυνους πεζούς, δημιουργούμε μελλοντικούς συνετούς οδηγούς.

Η πρωτοβουλία της AUTOVISION για την Κυκλοφοριακή Αγωγή των παιδιών περιλαμβάνει:

  • τη διανομή στα παιδιά – επισκέπτες των ΚΤΕΟ AUTOVISION ενός ειδικού εκπαιδευτικού δίπτυχου με παιχνίδια και ψυχαγωγικές δραστηριότητες προσανατολισμένες στην Κυκλοφοριακή Αγωγή και
  • τη διοργάνωση ενός διαγωνισμού ζωγραφικής με θέμα «Μία όμορφη βόλτα με το αυτοκίνητο».

Στο τέλος του έτους, αξιολογούνται οι καλύτερες ζωγραφιές και βραβεύονται με εκπαιδευτικά βιβλία και δώρα, σχετικά με την Κυκλοφοριακή Αγωγή. Στη συνέχεια, επιλεγμένες ζωγραφιές του διαγωνισμού θα αποτελέσουν το ετήσιο ημερολόγιο της AUTOVISION.

Αγαπητοί γονείς και εκπαιδευτικοί,

  • Δείτε το εκπαιδευτικό υλικό για την Οδική Ασφάλεια και αξιοποιήστε δημιουργικά τον χρόνο των παιδιών, στο σπίτι ή στο σχολείο!
  • Επισκεφθείτε την Παιδική Γωνιά της ιστοσελίδας μας και «κατεβάστε» τα ειδικά φύλλα ζωγραφικής για τον διαγωνισμό. Φέρτε μας τη ζωγραφιά σας σε ένα από τα δύο ΚΤΕΟ AUTOVISION Θεσσαλονίκης και εμείς ευχαρίστως θα την προβάλουμε στην ιστοσελίδα μας μαζί με τις ζωγραφιές των άλλων παιδιών
  • Πάρτε μέρος και στον ετήσιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής. Ίσως το επόμενο ημερολόγιο της AUTOVISION να περιλαμβάνει μια δική σας ζωγραφιά!
  • Ελάτε σε ένα από τα δύο ΚΤΕΟ AUTOVISION Θεσσαλονίκης μαζί με το παιδί σας και απολαύστε ένα ευχάριστο και δημιουργικό διάλειμμα μαζί του στον εδικό χώρο που έχουμε διαμορφώσει για τα παιδιά.
  • Οργανώστε για το σχολείο σας μια εκπαιδευτική επίσκεψη σε ένα από τα ΚΤΕΟ AUTOVISION στη Θεσσαλονίκη (περιοχή Αεροδρομίου, Θέρμη ή περιοχή Νοσοκ. Παπαγεωργίου, Πολίχνη).

… ελάτε να πορευτούμε στον Δρόμο για την Ασφάλεια, σε άσφαλτο και πεζοδρόμια!