Η AUTOVISION ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ»

/, Δημοσιότητα/Η AUTOVISION ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ»

Η AUTOVISION ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ»

«Κάποιοι νοιάζονται…!»
μια συνεργασία για το καλό όλων μας

Η AUTOVISION Θεσσαλονίκης στηρίζει και ενισχύει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ (ΕΟΔ) στο έργο της. Η ευαισθητοποίηση για κοινωνική προσφορά είναι το κοινό στοιχείο που μας ενώνει. Είτε στο προσφυγικό είτε στην οδική ασφάλεια, η ανθρώπινη ζωή είναι αυτή που έχει τη μεγαλύτερη αξία.

Η αξία της ανθρώπινης ζωής, όχι μόνο για το προσφυγικό, αλλά και στην καθημερινότητα όλων μας είναι στο κέντρο της κοινής μας προσπάθειας. Η ΕΟΔ φροντίζει για κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη στο βουνό, στη θάλασσα, μέσα σε καταστροφές και έκτακτες καταστάσεις. Η AUTOVISION φροντίζει για την ασφαλή μετακίνησή σας στους δρόμους με σωστούς και υπεύθυνους ελέγχους των οχημάτων σας.
Πέρα λοιπόν από την ανθρωπιστική βοήθεια σε πρόσφυγες και άλλες ευπαθείς ομάδες, η κοινή δράση «Κάποιοι νοιάζονται…!» προβλέπει και την οργάνωση σειράς παρουσιάσεων πάνω σε θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης ατυχημάτων με το αυτοκίνητο.
Τι πρέπει να κάνω …

  • … για την ασφάλεια των ανθρώπων μου μέσα στο αυτοκίνητο;
  • … για να προλάβω το κρίσιμο και μοιραίο ατύχημα;
  • … για να βοηθήσω αν βρεθώ μπροστά σε ένα ατύχημα;
  • … για να είμαι χρήσιμος σε μια έκτακτη και δύσκολη στιγμή;

Για όλα αυτά θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε υπεύθυνα από τα στελέχη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ στα επιμορφωτικά σεμινάρια των ΚΤΕΟ AUTOVISION Θεσσαλονίκης, που ξεκινούν από τον Οκτώβριο 2016 και θα είναι μια προσφορά της AUTOVISION σε οδηγούς και επιβάτες.
Επειδή «κάποιοι νοιάζονται….» για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Όπως η AUTOVISION και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ!

2016-10-10T13:36:17+00:00 Autovision, Δημοσιότητα|