Τι ΚΤΕΟ θέλουμε τελικά;

//Τι ΚΤΕΟ θέλουμε τελικά;
Τι ΚΤΕΟ θέλουμε τελικά; 2015-07-18T16:35:09+00:00

Αγαπητοί φίλοι,

Χρόνια πριν και μόνο η σκέψη «πρέπει να περάσω ΚΤΕΟ» προκαλούσε άγχος και φόβο για την ταλαιπωρία της αναμονής, για τη γραφειοκρατία των υπηρεσιών και –σε κάποιες περιπτώσεις– για την αυθαιρεσία των ελεγκτών.

Από τότε έχει περάσει χρόνος πολύς, οι συνθήκες έχουν αλλάξει, οι τεχνικοί έλεγχοι γίνονται γρήγορα, άνετα, με αξιόπιστο και σύγχρονο εξοπλισμό. Αναμφισβήτητα η μεγάλη αλλαγή έγινε με τη θεσμοθέτηση των ιδιωτικών ΚΤΕΟ και την AUTOVISION που, ως πρωτοπόρος εταιρεία του κλάδου, άνοιξε στη Θέρμη το 1ο Ιδιωτικό ΚΤΕΟ στην Ελλάδα.

Πέρα όμως από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, την προχωρημένη τεχνογνωσία και την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, υπάρχει κάτι άλλο –ακόμη πιο σημαντικό– που έχει αρχίσει να αλλάζει: Είναι η συνείδηση του κόσμου, του απλού οδηγού, ότι ο Τεχνικός Έλεγχος του οχήματος που οδηγεί είναι μια πράξη υπευθυνότητας απέναντι στη ζωή του, την ασφάλεια των αγαπημένων του προσώπων, των συμπολιτών του.

Εμείς στην AUTOVISION θέλουμε να νιώθετε τη σιγουριά ότι οι μετακινήσεις και οι μεταφορές σας γίνονται με ασφάλεια, ότι τίποτε κακό δεν θα συμβεί, ότι το τιμόνι που κρατάτε δεν θα σας προδώσει. Και αυτό δεν θέλουμε να είναι μια ευχή. Θέλουμε να είναι μια υπόσχεση, μια εγγύηση, μια δέσμευση ότι ελέγξαμε σωστά το όχημά σας και ότι σας ενημερώσαμε υπεύθυνα για την κατάστασή του. Χωρίς υπερβολές, χωρίς υστερόβουλες σκέψεις και πελατειακές σχέσεις. Απλά, φιλικά, μετρημένα και σωστά!

Εμείς αυτό το ΚΤΕΟ σας παρέχουμε. Γι΄ αυτό και είμαστε μαζί εδώ και δέκα χρόνια. Και… ασφαλώς συνεχίζουμε μαζί!

Φιλικά,
Στέφανος Νικολαΐδης
διευθυντής AUTOVISION Θεσσαλονίκης