Η Ταυτότητα της AUTOVISION

//Η Ταυτότητα της AUTOVISION
Η Ταυτότητα της AUTOVISION 2015-06-26T12:55:24+00:00

Η AUTOVISION είναι μια ευρωπαϊκή εταιρεία ελληνικών συμφερόντων που ιδρύθηκε το 1989 στη Γαλλία από τον επιχειρηματία του εξωτερικού Ιωάννη Καρρά. Από τότε έχει αναπτύξει ένα εκτενές Δίκτυο ΚΤΕΟ AUTOVISION στη Γαλλία, με 1.043 σημεία έλεγχου να φέρουν το εμπορικό σήμα της. Η ανάπτυξή της στην αγορά την τοποθετεί ανάμεσα στις μεγαλύτερες αλυσίδες ιδιωτικών ΚΤΕΟ στην Ευρώπη.

Η AUTOVISION δραστηριοποιείται από το 2004 και στην Ελλάδα. Βασικός στόχος της ήταν -και παραμένει- η εξυπηρέτηση του έλληνα οδηγού και η κάλυψη των αναγκών για τεχνικό έλεγχο οχημάτων σε όλους τους νομούς της επικράτειας. Η πρώτη μονάδα ήταν αυτή στη Θέρμη Θεσσαλονίκης (2004). Στη συνέχεια ανέπτυξε ένα Δίκτυο ΚΤΕΟ AUTOVISION σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα (2015), το Δίκτυο AUTOVISION αριθμεί 50 Ιδιωτικά ΚΤΕΟ, ένα σε κάθε μεγάλη πόλη της χώρας.

Στη Θεσσαλονίκη, το ΚΤΕΟ AUTOVISION Θέρμης υπήρξε το πρώτο ιδιωτικό Κ.Τ.Ε.Ο. που άνοιξε τις πύλες του στην Ελλάδα, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα μιας πορείας που φέτος (2015) συμπληρώνει την πρώτη δεκαετία επιτυχημένης λειτουργίας. Παράλληλα, από το 2008, λειτουργεί και το Ιδιωτικό ΚΤΕΟ AUTOVISION Πολίχνης στην περιοχή του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Και τα δύο ΚΤΕΟ ΑUTOVISION στη Θεσσαλονίκη έχουν εγκριθεί και αδειοδοτηθεί από το Υ.Μ.Ε. για τη διεξαγωγή Τεχνικών Ελέγχων ΚΤΕΟ σε επιβατικά οχήματα και ελαφρά φορτηγά, βαρέα οχήματα (όλων των κατηγοριών), και δίκυκλα, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον τομέα του υποχρεωτικού τεχνικού ελέγχου οχημάτων, με αίσθημα ευθύνης και επαγγελματική αξιοπιστία.

Σήμερα η AUTOVISION καλύπτει τον τεχνικό έλεγχο για όλους τους τύπους βαρέων και ειδικών οχημάτων, λεωφορείων (τουριστικών & σχολικών), βυτίων – ADR, φορτηγών ψυγείων – ATP κλπ.

Η AUTOVISION σε αριθμούς:

  • Ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1980 στη Γαλλία
  • Πανευρωπαϊκό δίκτυο σε Γαλλία, Ελλάδα, Κύπρο με 1.043 σημεία Τεχνικού Ελέγχου.
  • Το 2004 εγκαινιάζεται το 1ο Ιδιωτικό ΚΤΕΟ στην Ελλάδα, στην περιοχή Αεροδρομίου Θεσσαλονίκης. Φέρει το σήμα AUTOVISION.
  • Σήμερα (2015) έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο 50 Ιδιωτικών ΚΤΕΟ πανελλαδικά.
  • Στο δίκτυό της στην Ελλάδα απασχολούνται περισσότεροι από 500 τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι.
  • Ετησίως, στα ΚΤΕΟ της AUTOVISION διενεργούνται περίπου 700.000 τεχνικοί έλεγχοι ελαφρών οχημάτων, 40.000 έλεγχοι βαρέων οχημάτων και 120.000 έλεγχοι δικύκλων.
  • Στους ελληνικούς δρόμους κυκλοφορούν με ασφάλεια 2.420.000 οχήματα που έχουν ελεγχθεί από την AUTOVISION.

Ένα από αυτά είναι και το δικό σας όχημα…