Η Φιλοσοφία

//Η Φιλοσοφία
Η Φιλοσοφία 2015-06-26T13:05:10+00:00

Για εμάς στην AUTOVISION ο Τεχνικός Έλεγχος των οχημάτων δεν είναι απλώς μια τεχνοκρατική διαδικασία. Είναι μια υπεύθυνη στάση απέναντι στο θέμα της ασφαλούς αυτοκίνησης, μια λειτουργία με μεγάλες κοινωνικές συνέπειες. Βασικό μας μέλημα είναι η δική σας ασφάλεια, οι ζωές των οικείων σας, οι καλές συνθήκες κυκλοφορίας για όλο το κοινωνικό σύνολο.

Βασική μας αρχή είναι ότι πίσω από κάθε όχημα βρίσκεται η πολύχρονη έρευνα και μελέτη πολλών επιστημόνων, πίσω από κάθε μετακίνηση με το αυτοκίνητο υπάρχει μια ανθρώπινη ανάγκη. Η αυτοκίνηση είναι μια καθημερινή κοινωνική διαδικασία, μια ευχάριστη προσωπική συνήθεια. Συνεπώς δεν μπορούμε να δούμε το αυτοκίνητο ξέχωρα από τον άνθρωπο και την κοινωνία.

Επαγγελματισμός και φιλική εξυπηρέτηση

Στην AUTOVISION δεν δίνουμε σημασία μόνο στον άρτιο εξοπλισμό και την ολοκληρωμένη κατάρτιση των στελεχών μας. Η φιλική εξυπηρέτηση, το ενδιαφέρον για τον άνθρωπο, η ευχάριστη παραμονή είναι αυτά που δημιουργούν ένα περιβάλλον που απαντά στο ερώτημα Γιατί στην AUTOVISION; Γιατί εδώ ο Τεχνικός Έλεγχος είναι μια ευχάριστη ανθρώπινη εμπειρία.

Το παιδικό σαλόνι, η προσφορά καφέ, το δωρεάν δίκτυο wifi, η συνεχής σύνδεση με 10 δορυφορικά κανάλια, ο σταθμός φόρτισης κινητής τηλεφωνίας, η παρακολούθηση με κάμερα της διαδικασίας ελέγχου του αυτοκινήτου σας, ο ασφαλιστικός σύμβουλος είναι μερικά από τα μικρά πράγματα που θέλουμε να σας προσφέρουμε. Δείτε το σαν ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητα. Είναι τα 20΄που θα αφιερώσετε για μια βόλτα σας, είναι ο χρόνος που θα αξιοποιήσετε για εσάς και το παιδί σας.

Τεχνογνωσία και Εκπαίδευση

Όπως σε όλα τα θέματα τεχνογνωσίας, ο συνδυασμός του ανθρώπινου δυναμικού και του μηχανολογικού εξοπλισμού είναι το στοιχείο που μας δίνει την τελική καλή ποιότητα. Για εμάς στην AUTOVISION είναι σημαντικό να δίνουμε ευκαιρίες και να αξιοποιούμε το επιστημονικό και τεχνικό δυναμικό της χώρας μας. Για το λόγο αυτό σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς δεχόμαστε επισκέψεις εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της πόλης μας (ΤΕΕ και Επαγγελματικά Λύκεια), με σκοπό τη διεύρυνση των γνώσεων των μαθητών και σπουδαστών πάνω στην τεχνολογία της αυτοκίνησης.

Επίσης, δίνουμε την ευκαιρία σε σπουδαστές ΑΤΕΙ (ειδικότητες Τεχνολογίας Οχημάτων και Μηχανολογίας) να πραγματοποιήσουν την εξάμηνη πρακτική τους ως μέρος της εκπαίδευσής τους στην τεχνολογία του αυτοκινήτου. Με τον τρόπο αυτό τα ΙΚΤΕΟ AUTOVISION, πέρα από κέντρα τεχνικού ελέγχου οχημάτων, λειτουργούν και ως αφετηρία για ανθρώπους που επέλεξαν να σταδιοδρομήσουν ως Τεχνικοί Ελέγχου Οχημάτων.

Κοινωνική ευαισθησία

Εμείς στην AUTOVISION πιστεύουμε ότι, πέρα από την αυτονόητη τήρηση των προβλεπόμενων προδιαγραφών λειτουργίας, έχουμε και μια ελάχιστη υποχρέωση απέναντι σε οδηγούς και επιβάτες: Να θέτουμε την τεχνολογία στην υπηρεσία του ανθρώπου. Έχοντας αυξημένο αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, συμμετέχουμε ενεργά σε δράσεις και εκδηλώσεις που αφορούν και προωθούν κοινωνικές αξίες.

Το παιδί, η οικογένεια, το περιβάλλον, οι ευπαθείς ομάδες, η κοινωνική αλληλεγγύη είναι θέματα τα οποία βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα των ενεργειών μας. Άλλοτε με πρωτοβουλίες της AUTOVISION, όπως η Τράπεζα Αίματος και το πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής για παιδιά, άλλοτε συμμετέχοντας σε ενέργειες και δράσεις άλλων κοινωνικών φορέων, όπως σε ποδηλατικούς ή μηχανοκίνητους αγώνες και εκδηλώσεις μαζικού αθλητισμού, ενισχύουμε κάθε προσπάθεια που μπορεί να δημιουργήσει ένα καλύτερο περιβάλλον για μας και τα παιδιά μας.

Μέσα από μια δέσμη καλών πρακτικών, ως εταιρεία με ανεπτυγμένη την Κοινωνική Υπευθυνότητα, ελέγχουμε την τεχνολογία, υποστηρίζουμε τον άνθρωπο και το περιβάλλον.