AUTOVISION διότι…

/AUTOVISION διότι…
AUTOVISION διότι… 2017-05-08T13:30:55+00:00
Η AUTOVISION προσφέρει ευελιξία με δύο σημεία εξυπηρέτησης στη Θεσσαλονίκη. Σε όποιο σημείο της πόλης και να μένετε ή εργάζεστε , έχετε κοντά σας ένα ΙΚΤΕΟ AUTOVISION: ανατολικά στην περιοχή Αεροδρομίου και δυτικά στην περιοχή Νοσ Παπαγεωργίου στην Πολίχνη. Ακολουθείστε την πιο εύκολη και προσιτή λύση στο θέμα του Τεχνικού Ελέγχου!

ΚΤΕΟ Θέρμης

ΚΤΕΟ Πολίχνης

Διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο ΙΚΤΕΟ στη Ελλάδα με 50 μονάδες ΙΚΤΕΟ. Δύο από αυτές βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη. Αναμφισβήτητα αποτελεί την Νο1 εταιρεία Τεχνικού Ελέγχου στην Ελλάδα. «AUTOVISION είναι ο άλλος τρόπος να λες ΚΤΕΟ στην Ελλάδα».
Η AUTOVISION είναι μια ελληνικών συμφερόντων εταιρεία με έντονη παρουσία στην Ευρώπη, με περισσότερα από 1100 Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου σε Γαλλία, Ελλάδα και Κύπρο. Εμπιστευτείτε το αυτοκίνητό σας εκεί που απευθύνονται εκατοντάδες χιλιάδες ευρωπαίοι συμπολίτες σας.
Η σωστή συντήρηση ενός μεγάλου αριθμού οχημάτων ξεκινάει από έναν άρτιο και τεκμηριωμένο Τεχνικό Έλεγχο. Εταιρείες με μεγάλο στόλο οχημάτων επιλέγουν την AUTONISION για τον Τεχνικό τους Έλεγχο. Για του επαγγελματίες της αυτοκίνησης, ένα ασφαλές και αξιόπιστο όχημα είναι η πρώτη τους προτεραιότητα.

Η AUTOVISION είναι αποκλειστικός εισαγωγέας και προμηθευτής εξοπλισμού εγκαταστάσεων συνεργείων και Κέντρων Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων (ΚΤΕΟ). Εμπιστευτείτε αυτούς που γνωρίζουν καλύτερα από όλους τα θέματα τεχνολογίας αυτοκίνησης

Εταιρείες και φορείς με έντονη αυτοκινητιστική λειτουργία εμπιστεύονται την AUTOVISION για τον έλεγχο των οχημάτων τους.

 • Δήμος Θεσσαλονίκης
 • Δήμος Θέρμης
 • Δήμος Θερμαϊκού
 • Δήμος Νεάπολης – Συκεών
 • Δήμος Χαλκηδόνας
 • ΟΑΣΘ
Δεν είναι καιρός για πρόστιμα!

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε άμεσα και υπεύθυνα για το πότε περνάτε ΚΤΕΟ. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε τις ενδείξεις «Πότε περνάω ΚΤΕΟ;» και «Θυμίστε μου να περάσω ΚΤΕΟ!»  Είναι δύο οn line εργαλεία που σας ενημερώνουν και σας υπενθυμίζουν τον Τεχνικό Έλεγχο του οχήματός σας.

Επιλέξτε εσείς τον τρόπο επικοινωνίας και ενημέρωσης που επιθυμείτε να έχετε:
τηλεφωνικά, με sms, με e-mail

Όποιον τρόπο και να επιλέξετε, οι άνθρωποι της AUTOVISION είναι πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν και να σας ενημερώσουν εγκαίρως. Έτσι γλυτώνετε πρόστιμα και προσαυξήσεις και παράλληλα νοιώθετε τη σιγουριά ότι κάποιος άλλος φροντίζει για σας!

Στην AUTOVISION με κάθε Τεχνικό Έλεγχο, πέρα από το προβλεπόμενο ΔΕΛΤΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΈΓΧΟΥ, παραλαμβάνετε και ένα ενημερωτικό έντυπο που σας δείχνει με τρόπο εποπτικό και κατανοητό το ποιες είναι οι βασικές ενδείξεις και μετρήσεις του οχήματός σας. Έτσι έχετε μια πλήρη και σαφή εικόνα της κατάστασης του οχήματός σας.

Η παρουσίαση των μετρήσεων γίνεται με χρωματικά κωδικοποιημένα «όργανα»που αποτυπώνουν με χρώματα την ιδανική (πράσινο χρώμα) λειτουργία, τις δευτερεύουσες ελλείψεις (κίτρινο χρώμα), τις σοβαρές ελλείψεις (πορτοκαλί χρώμα), ενώ εάν κάποιες ενδείξεις είναι στα «κόκκινα» θα ενημερωθείτε από τον ελεγκτή, ο οποίος έχει μια πολύ καλύτερη εικόνα της κατάστασης του οχήματος και θα σας προτείνει τι ακριβώς θα πρέπει να κάνετε.
Οι μετρήσεις αποτυπώνονται ξεχωριστά για κάθε σύστημα του οχήματός σας.

Στα ΚΤΕΟ AUTOVISION θα σας εξυπηρετήσουμε ακόμη και αν έρθετε χωρίς ραντεβού. Δευτέρα με Σάββατο 7:00 το πρωί με 8:00 το βράδυ είμαστε στη διάθεσή σας. Ωστόσο για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση τηλεφωνήστε για ραντεβού στο 2310 487500 (είναι το κοινό τηλεφωνικό κέντρο και για τα δύο ΚΤΕΟ Πολίχνης και Θέρμης) ή κλείστε ένα ραντεβού on line εδώ.
Η AUTOVISION ως μια εταιρεία ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη απέναντι σε κοινωνικά θέματα, προσφέρει στις εγκαταστάσεις της όλες εκείνες τις υποδομές που διευκολύνουν τα άτομα με ειδικές ανάγκες ή δυσκολίες στην κινητικότητά τους. Ράμπες πρόσβασης, ειδικοί χώροι υγιεινής, φιλικό περιβάλλον εξυπηρέτησης είναι μερικά μόνο στοιχεία που συνθέτουν την ανθρώπινη πλευρά της AUTOVISION.
Σας «πνίγουν» τα ασφάλιστρα του οχήματός σας;

Γνωρίστε την AUTOVISION SAFE!
… τον ασφαλιστικό σας πράκτορα που σε συνεργασία με αναγνωρισμένες ασφαλιστικές εταιρίες σας προσφέρει προνομιακές τιμές με απλές και γρήγορες διαδικασίες.

Στα ΚΤΕΟ AUTOVISION Θέρμης και Πολίχνης μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το χρόνο παραμονής σας και να συντάξετε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο για το όχημά σας, στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς. Στις εγκαταστάσεις μας θα βρείτε ειδικό γραφείο με τον Ασφαλιστικό Σύμβουλο της AUTOVISION SAFE που μπορεί να σας δώσει άμεσα μια οικονομική προσφορά για την ασφάλιση του οχήματός σας και να σας εκδώσει άμεσα το συμβόλαιό σας. Ενημερωθείτε υπεύθυνα και βγείτε διπλά κερδισμένοι σε χρόνο και σε χρήμα.

Κάθε χρόνο χιλιάδες αυτοκίνητα ασφαλίζονται από τους Ασφαλιστικούς μας Πράκτορες σε αξιόπιστα συμβόλαια χαμηλής συνδρομής. Εσείς;

Minimum ασφάλιστρα, maximum ασφάλεια!

Ενδεικτικά ασφάλιστρα 6μήνου

Επικοινωνήστε με την AUTOVISION SAFE στο τηλ.: 2310 487500 ή στο e-mail: info@autovisionsafe.gr
Κεντρικά Γραφεία: Καλυφτάκη 1 Κάτω Κηφισιά, Αθήνα τηλ.: 2130 188008

Η AUTOVISION είναι μια εταιρεία με αυξημένο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης. Μέρος των χρημάτων της συνδρομής σας επιστρέφουν στο κοινωνικό σύνολο μέσα από Χορηγίες και προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Είμαστε περήφανοι υποστηρικτές μη κερδοσκοπικών φορέων για το παιδί, την οικογένεια, το περιβάλλον συμμετέχοντας ενεργά στις εκδηλώσεις τους . Συνδράμουμε σε πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις με κοινωνικό και αθλητικό χαρακτήρα είτε ως χορηγοί είτε ως συνδιοργανωτές. Βοηθούμε το έργο κοινωνικών υπηρεσιών εξασφαλίζοντας τους δωρεάν έλεγχο των οχημάτων τους.

Δείτε περισσότερα…

Το αυτοκίνητο είναι μια διαδεδομένη και καθημερινή εφαρμογή που συνδυάζει το Περιβάλλον, τον Άνθρωπο και την Τεχνολογία. Για εμάς στην AUTOVISION και τα τρία αυτά σημεία είναι εξίσου σημαντικά.

Η AUTOVISION έχει συντάξει και εφαρμόζει έναν Κώδικα Οικολογικής Συμπεριφοράς, το ECOVISION, που αποτελείται από δέκα σημεία – δεσμεύσεις για ένα καθαρότερο περιβάλλον.

Τα βασικά σημεία του ECOVISION είναι:

 • Η οικολογική (και οικονομική!) οδήγηση,
 • η ανακύκλωση,
 • οι εναλλακτικοί τρόποι μεταφοράς και μετακίνησης,
 • ο περιορισμός της ηχορύπανσης,
 • ο περιορισμός του οικολογικού αποτυπώματος

Δείτε περισσότερα…

Για μας στην AUTOVISION πίσω από κάθε αυτοκίνητο βρίσκονται άνθρωποι που οδηγούν, μετακινούνται και ταξιδεύουν. Έχοντας επίγνωση της ευθύνης μας για την οδική ασφάλεια στο δρόμο εστιάζουμε την προσοχή μας στο παιδί και την οικογένεια.

Με αυτό το σκεπτικό σχεδιάσαμε το πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής «Στην AUTOVISION η οδική ασφάλεια είναι παιχνίδι». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

 • Ένα δίπτυχο με δραστηριότητες και παιχνίδια για τα παιδιά με θέμα την οδική ασφάλεια.
 • Έναν ετήσιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής για παιδιά με θέμα «Μια βόλτα με το αυτοκίνητο»
 • Επισκεφθείτε τη σελίδα για το παιδί της ιστοσελίδας μας και «κατεβάστε» το περιεχόμενο του εκπαιδευτικού δίπτυχου ή τα ειδικά φύλλα ζωγραφικής για τον διαγωνισμό.
 • Φέρτε μας τη ζωγραφιά σας και εμείς ευχαρίστως θα την προβάλλουμε στην ιστοσελίδα μας μαζί με τις ζωγραφιές των άλλων παιδιών.
 • Ελάτε στο ΚΤΕΟ AUTOVISION μαζί με το παιδί σας και απολαύστε ένα ευχάριστο και δημιουργικό διάλειμμα μαζί του.

Στην AUTOVISION θέτουμε τον την τεχνολογία στην υπηρεσία του ανθρώπου!

Κάθε επίσκεψη στην AUTOVISION είναι μια ευχάριστη και χαλαρωτική εμπειρία. Όσο χρόνο διαρκεί ο έλεγχος του αυτοκινήτου σας, εσείς κάντε ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητα και αξιοποιείτε δημιουργικά το χρόνο σας –γιατί όχι- μαζί με το παιδί σας, αφού οι χώροι της AUTOVISION είναι φιλικοί και ασφαλείς για τα παιδιά.

Σημειώστε μερικά από τα ευχάριστα πράγματα που μπορείτε να απολαύσετε στα 20΄λεπτά που διαρκεί ένας Τεχνικός Έλεγχος*:

 • Απολαύστε τον καφέ που σας προσφέρουμε δωρεάν.
 • Σερφάρετε στο διαδίκτυο μέσα από το free wifi της AUTOVISION
 • Παρακολουθήστε ένα από τα δέκα ενημερωτικά δορυφορικά τηλεοπτικά προγράμματα στις οθόνες του σαλονιού αναμονής
 • Παρακολουθείτε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης με 6 κάμερες τον έλεγχο του οχήματός σας.
 • Ρίξτε μια ματιά στον περιοδικό και ειδικό τύπο
 • Ρυθμίστε τα θέματα του Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου του αυτοκινήτου σας σε συνεργασία με τον ασφαλιστικό σύμβουλο της AUTO SAFE
 • Απασχοληθείτε μαζί με το παιδί σας στην ειδικά διαμορφωμένη παιδική γωνιά με δραστηριότητες κυκλοφοριακής αγωγής που σχεδιάσαμε στην AUTOVISION ή πάρτε μέρος στον Παιδικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής.
 • Νοιώστε τη σιγουριά ότι οδηγείτε και μεταφέρετε τους δικούς σας ανθρώπους με ένα ασφαλές αυτοκίνητο.
 • Χαρείτε με το χαμόγελο των ανθρώπων της AUTOVISION!

*Βάσει της Υ.Α.20398/2177 προβλέπεται ελάχιστος υποχρεωτικός χρόνος που διαρκεί ο Τεχνικός Έλεγχος στα ΚΤΕΟ. Ο χρόνος αυτός διαφοροποιείται ανάλογα με το είδος και το μέγεθος του κάθε οχήματος.. Για τα δίκυκλα είναι 12΄- 15΄ και για τα επιβατικά είναι 20΄. Απολαύστε τα!